Szobafoglalás
Logo
kep
twitter facebook pinterest comment

Relax Hotel Hévíznél, az ország első, valóban felnőttbarát szállodája

Wellness hotel Hévíz mellett, Cserszegtomajon

Csendes, nyugodt, hangulatos pihenésre vágyik, hogy valóban feltöltődhessen? Kapcsolódjon ki felnőttbarát szállodánkban kedvesével, élvezze az együtt töltött perceket családjával vagy baráti társaságával, élvezze a méltán híres hévízi gyógyfürdő páratlan hatásait! A cserszegtomaji Relax Hotel Hévíznél a természetes gyógyforrástól 2,5 kilométerre fekszik, és várja vendégeit napfényes, nyugati panorámás, idillien parkosított 4700 m2-es csendes területen. Felnőttbarát hotelünkben a 14. életévüket betöltött vendégeket várunk!

 

 

Wellness hotel Hévíz mellett I Relax Hotel Hévíznél

 

Felnőttbarát hotelünk a nyugalom és a kikapcsolódás idilli szigete

A Relax Hotel Hévíznél valójában több egy átlagos szállodánál. Éppen olyan közel esik a méltán híres Hévízhez, hogy Vendégeink könnyedén, problémamentesen élvezhetik a város csodáit, de éppen olyan távol, hogy biztosíthattuk számukra a turistatömegtől elszeparált, nyugodt, idilli helyszínt. A szálloda és a környék romantikus hangulata valóban elvarázsolja az ide látogatókat. A lélek valósággal táncra kél ebben a környezetben. Aki egyszer ellátogatott hozzánk, biztosan visszavágyik.

 

A 23 szobás szállodánk meghitt otthonosságot, csendet és finom eleganciát kölcsönöz! A hotel főépületében találja a recepciót és a szobákat, melyekhez tágas teraszok és erkélyek tartoznak. A standard, superior, 2 légterű comfort és deluxe szobáink mindegyike kényelmes és komfortos, valódi kikapcsolódást ígérnek. Felszereltségük minden igényt kielégít: a fürdőszoba, toalett, televízió, hűtőszekrény, terasz vagy erkély mindenhol alapfelszerelés. Valamint minden szobában és apartmanban ingyenesen használható a vezeték nélküli internet.

 

Az étterem és a wellness központ egy külön épületben kapott helyet, a zajtól és nyüzsgéstől távol. Azok a központi épülettől egy csodálatos parkon keresztül közelíthetők meg.

 

Látogasson el hozzánk Cserszegtomajra nyaralni, gyógyulni, pihenni, és szálljon meg a Relax Hotelben, hogy kellemes és maradandó élményekkel gazdagíthassuk! Szobafoglalásért és árkalkulációért kattintson az alábbi gombra!

 

 

Árkalkuláció & online szobafoglalás

Foglaljon szobát az ország első, valóban felnőttbarát hotelébe, tekintse meg szobaárainkat az alábbi gombra kattintva!

Díjaink

Szallas.hu - Az Év Szállása 2016 - Népszerűségi díj III. helyezett


Szallas.hu - Az Év Szállása 2015 - Népszerűségi díj III. helyezett


Bónusz Brigád - Kíváló partner 2015

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON