Családi szoba

Családi szoba

Leírás

A családok számára ideális, 35 nm-es apartmanok 2 légteresek, ahol a gyerekeknek, és az ő mozgásigényüknek is elegendő tér áll rendelkezésre. A berendezés egyszerre sugall kényelmet és eleganciát, míg a felszereltség, maximális pihenést tesz lehetővé. Tv, légkondicionáló, hűtő és díjmentes internetelérés van a szobában, valamint zuhanyzó tartozik a fürdőszobához. A terasz a természetre nyit teret, ezzel is emeli a kikapcsolódás élményét.

A családi szobák az egész család számára otthonos, kényelmes teret biztosítanak. A gyerekek is megtalálják itt a lehetőséget a játékra, miközben szüleik: Ön és párja kettesben, egymásra figyelve tölthetik idejüket. Éjszakáik nyugodtak, békések lehetnek, és hotelünk gondoskodik arról, hogy napközben is kikapcsolódhasson a család!

Felszereltség

35 m2

medencére néző

erkélyes

franciaágy

DIGI mini

2 db UHD TV (40"+32")

2 fő

pótágyazható

ingyenes WIFI

További szobáink

Deluxe szoba

Deluxe szobáinkat rendkívül elegánsra terveztük, fő szempontunk, hogy minden igényt kielégítő legyen és otthonos hangulatot árasszon.

25 m2

erkélyes / teraszos

boxspring ágy, prémium matrac

kertre néző

50" UHD TV

DIGI családi

Részletek és foglalás

Superior szoba

A superior szobák kényelmét a nagy ágy, az elegáns fabútorok és a minden igényt kielégítő szobai felszereltség biztosítják.

25 m2

medencére néző

erkélyes/teraszos

franciaágy

DIGI mini

40" UHD TV

Részletek és foglalás

Standard szoba

Standard szobáink világosak, tágasak, kellemes hangulatot árasztanak, zuhanyzóval, hűtővel ellátottak.

25 m2

teraszos

franciaágy

kertre néző

LCD TV

pótágyazható

Részletek és foglalás