Masszázsok

Masszázsaink segítenek megteremteni a test és lélek harmóniáját, igazi kényeztetést biztosítanak.
A pihenésben átélt nyugodt pillanatok lecsendesítik a fáradhatatlanul gondolkodó elmét is és segítenek megélni az élet békés, boldog valóságát.

Svéd masszázs:

Adja meg testének a harmóniát a klasszikus svéd masszázzsal! A csendes és meghitt pillanatok alatt szervezete kiegyensúlyozottabbá válik, hiszen a svéd masszázs serkenti a vérkeringést, segíti a sejtjei oxigénellátását, és megszünteti izmai feszességét. Lazábbnak érezheti magát, könnyedebbnek, légiesebbnek, így nyugodtabbnak és békésebbnek is.

Mézes masszázs:

Vegyen részt egy igazi édes kényeztetésben! A mézet a népi gyógyászat is használja, hiszen antibakteriális hatása, és magas antioxidáns tartalma nem csak védi a szervezetet, hanem bőrmegújító és méregtelenítő hatásaival is megajándékozza azt. Már Cleopátra királynő idején is ismerték előnyeit, ő is tejjel-mézzel őrizte szépségét, és tartotta bőrét fiatalon. A szépségipar is kiaknázza a méz hatásait. A mézes masszázs lágyságot, finomságot kölcsönöz az Ön bőrének is.

Csokoládé masszázs:

Próbálja ki ezt az ínycsiklandóan „finom” masszázst! A csokoládé ugyanis afrodiziákum, vagyis segít megélni az örömöt, kiteljesedni a boldogságban. Endorfin – boldogsághormon – felszabadító hatása miatt egyszerre hat a testre és a szellemre is. A bőrt fiatalítja, hat a narancsbőr ellen és hidratálja, regenerálja is a bőrt. A bőrön keresztül – szerencsére – nem hizlal, ugyanakkor különleges élménnyel gazdagítja Önt.

Lávaköves masszázs:

Ha szeretne valóban feloldódni, letenni a hétköznapok terheit, akkor válassza ezt a masszázst! A stresszoldásban, méregtelenítésben, izomlazításban is bizonyított ez a masszázstechnika. A felhevített lávakövek ugyanis az egyes akupresszúrás pontok megnyomásával váltják ki hatásukat. A test energiái felszabadulnak, megtisztulnak a csakrák – energiaközpontok, – így valóban egy megújító, felüdítő, felszabadító élményben lesz része.

További masszázsaink:

– Sportmasszázs
– Wellness masszázs
– Arcmasszázs
– Relaxáló fej és nyaki masszázs
– Migrén masszázs
– Energetizáló masszázs (egész test)
– Reflex zóna talpmasszázs
– Kívánság masszázs