Szobafoglalás
Logo
kep
twitter facebook pinterest comment

Decemberi wellness pihenés akciós áron

66 800 Ft helyett 32 900 Ft-tól/2 fő/2 éjtől! Csomag érvényessége: 2019.12.08-24.

Decemberi wellness pihenés akciós áron

Decemberi wellness pihenés alacsony áron

Rajongunk az ünnepi időszakért, a hévízi-cserszegtomaji, hófödte táj szépségéért, a karácsonyi díszbe öltöztetett otthonokért és épületekért, a karácsonyi ízekért. Decemberi wellness pihenés csomagunkat éppen azért alkottuk meg, hogy vendégeink is részesei lehessenek a varázslatnak, ami ekkor a környéket ellepi, hogy egy pillanatra megállva valóban átélhessék az ünnepi várakozás szívmelengető érzését, hogy szeretteikkel zavartalanul eltölthessenek néhány közös napot, mielőtt az ünnepi teendőkbe belevetnék magukat.

 

Töltődjön csendes, nyugodt hotelünkben decemberben is, Hévíz mellett, Cserszegtomajon! Ejtőzzön fűtött, beltéri medencénkben vagy jacuzzinkban, méregtelenítsen finn szaunánkban, pihenje ki az év fáradalmait kényelmes szobáinkban! Tekintse meg szobaárainkat kötöttségek nélkül vagy foglaljon szobát közvetlenül az alábbi gombra kattintva!

 

Szobafoglalás

Foglaljon szobát wellness hotelünkbe, tekintse meg szobaárainkat az alábbi gombra kattintva!

 

Decemberi wellness pihenés csomagunk tartalma:

 

Decemberi wellness Hévíz mellett, Cserszegtomajon, csodás ünnepi hangulatban

Aki járt már a decemberi, ünnepi időszakban a Hévíz mellett, attól mindössze 2500 méterre fekvő Cserszegtomajon, biztosan visszavágyik. A karácsonyi készülődés szeretetteljes izgalma tölti meg levegőt, ünnepi köntösbe öltöznek az épületek. Mi minden évben alig várjuk ezt az időszakot. Legyen részese Ön is decemberi wellness élményeknek Hévíz mellett, az idilli Cserszegtomajon.

 

Decemberi wellness Hévíz mellett, a teljeskörű kikapcsolódásért

Az ünnepi időszakot megelőző napok legtöbbünk életében a rohanásról, kapkodásról szólnak, gyakran elfelejtjük élvezni ezeket a heteket. Hotelünk Hévíz mellett, Cserszegtomajon tökéletes kikapcsolódást és feltöltődést biztosít a testnek és a léleknek egyaránt. Beltéri, fűtött medencénk és jacuzzink, finn szaunánk és masszázs szolgáltatásaink, a tradicionális ízeket kínáló éttermünk, valamint szállodánk teljes kialakítása a gondtalan relaxációt szolgálja.

 

Decemberi wellness Hévíz mellett, különleges, exkluzív szolgáltatással

Ajándékozza meg párját, családtagját, kedves barátját egy exkluzív, különleges szolgáltatással a decemberi wellness során! Képzelje el, ahogy a test és a lélek tökéletes harmóniába kerül. Wellness hotelünkben Float Spa szolgáltatásunknak köszönhetően tudjuk ezt biztosítani vendégeink számára. A Float Spa kabin sós vízében való lebegés során megtapasztalhatja a tökéletes súlytalanság élményét, átélheti az ún. theta állapotot. Látogasson el hozzánk decemberben, élvezze a különleges wellness élményeket Hévíz mellett, Cserszegtomajon! Tekintse meg szobaárainkat kötöttségek nélkül az alábbi gombra kattintva!

 

Szobafoglalás

Foglaljon szobát wellness hotelünkbe, tekintse meg szobaárainkat az alábbi gombra kattintva!

Díjaink

Szallas.hu - Az Év Szállása 2016 - Népszerűségi díj III. helyezett


Szallas.hu - Az Év Szállása 2015 - Népszerűségi díj III. helyezett


Bónusz Brigád - Kíváló partner 2015

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON