Szobafoglalás
Logo
kep
twitter facebook pinterest comment

Általános Szerződési Feltételek

Foglalási és lemondási feltételek

Jelen honlap használatakor Ön elfogadja a feltételeket. A használati feltételek nem ismerete nem mentesít senkit a felelősség alól, nem lehet semmilyen hivatkozás alapja, ha azokat megszegte és ebből kifolyólag jelen weblapnak és/vagy annak üzemeltetőjének bármilyen természetű kára vagy hátránya keletkezik.

Bejelentkezés és kijelentkezés

A szálláshelyet érkezés napján 15:00-19:00 óráig lehet elfoglalni és az elutazás napján 8:30-10:00 óráig kérjük elhagyni.

Foglalás esetén a visszaigazolt időpontnál korábbi kijelentkezés esetén a szállásdíj mértéke nem változik.

Bejelentkezéskor kérjük, a fennmaradó szállásdíjat készpénzben, bankkártyával vagy SZÉP-kártyával (OTP, MKB) szíveskedjen kiegyenlíteni!

A foglalás módja

A szálláshelyünk foglalást kizárólag emailben vagy a szálloda online rendszerén keresztül fogad el. Telefonon nem áll módunkban foglalást és lemondást elfogadni.

Kérjük, amennyiben foglalni kíván, a személyes adatait pontosan adja meg, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám, lakcím és e-mail cím) helyes megadására! A foglalásban megadott adatok helyessége az Ön felelőssége.

Visszaélések elkerülése végett, amennyiben Ön a foglalásban megadott telefonszámon, illetve e-mail címen nem elérhető vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére, a hotelünk fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik.

Az elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpont alatt találja.

Lemondási feltételek közvetlenül a szálloda honlapján vagy emailben leadott foglalásokra/szálláscsomagokra vonatkozóan

Az érkezési naptól számított 14 napon belüli lemondás esetén a foglalás díjának 100%-a kötbér. Az érkezéstől számított 15-30 nap közötti lemondás esetén 50% a kötbér mértéke. A foglalás az érkezési naptól számított 30 napon túl díjmentesen lemondható.

Az akciós csomagajánlatokra vonatkozó lemondási feltételek

A szálloda fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben Ön nem adja meg a kuponkódját a foglalás adatai menüpont alatt vagy a foglalás ellenértékét nem egyenlítette ki, a szálloda törölheti a foglalást (de nem köteles) az Ön beleegyezése nélkül.


Kedvezményes árú/ kuponos foglalások esetében az érkezést megelőző 31 napon túl van lehetősége elállni a foglalástól (kizárólag írásban, közvetlenül a szállodánk email címén).

Amennyiben kupont/vouchert vásárolt, abban az esetben a vásárlástól számított 14 napon belül gyakorolhatja elállási jogát.

Amennyiben a kuponos vásárlásnál gyakorolja a 14 napon belüli elállási jogát, viszont a lefoglalt érkezési nap 30 napon belül van, úgy a csomag teljes ára / listaára fizetendő (két személyre a felárakkal együtt) a szálloda felé még a lefoglalt időpont kezdetét megelőzően!

Amennyiben a nem az Ön által foglalni kívánt időpontra, szobatípusra, vagy létszámra igazoltuk vissza a foglalást, szíveskedjen azt velünk 72 órán belül közölni! Ellenkező esetben elfogadottnak tekintjük a visszaigazolást.


Amennyiben Ön valamelyik partnerünknél értesül az akciós csomagajánlatunkról, majd az adott partnerünknél közzétett csomagajánlatban elhelyezett foglalási felületen (vagy az általunk küldött foglaláshoz szükséges linkre kattintva) lead egy foglalást, majd nem rendeli meg az akciós csomagot vagy nem érkezik meg a lefoglalt időpontban, úgy a csomag teljes ára / listaára fizetendő.

A kedvezményes csomagok esetében módosítást legkésőbb a lefoglalt időpontot megelőző 31 napig tudunk elfogadni, a szabad helyek függvényében.

Amennyiben később érkezik a lefoglalt érkezési napnál és/vagy korábban kiköltözik, mint a visszaigazolt távozás napja, úgy a teljes szállásdíj fizetendő, visszafizetésre nincs lehetőség.

Kedvezmények

Az igénybe vehető kedvezmények nem halmozhatóak! Kérjük, hogy foglaláskor jelezze az igényelni kívánt kedvezményt!

A kedvezményes áron hirdetett utalványok/kuponok felhasználhatósági határidejének hosszabbítása

A szálloda bármikor jogosult (de nem köteles) a direkt vagy a partnerein (online irodák, kuponos oldalak) keresztül értékesített csomagok/kedvezményes csomagok (kupon/utalvány/ csomagajánlat) felhasználhatósági határidejének meghosszabbítására.

Kuponhosszabbítás esetén az emailben visszaigazolt feltételek szerint tudjuk egy felhasználási időn túli időpontban elszállásolni.

Adatkezelési szabályzat

A Swim Life Kft. a www.relaxhotelheviznel.hu weboldal üzemeltetőjének adatkezelési szabályzata. A Relax Hotel Hévíznél / Swim Life Kft. tulajdonosa vagy a feljogosított használója a honlapon található bármely szöveggel, képpel, hanggal és egyéb anyaggal kapcsolatos szerzői jognak és más szellemi tulajdonjogoknak. A vállalkozás tiszteletben tartja a szerzői jogokat és az oldalon engedély nélkül nem használja mások szellemi termékeit és tudatosan nem sérti meg az idevágó jogszabályokat. Ha ennek az ellenkezőjét tapasztalja, haladéktalanul értesítsen bennünket, hogy a jogsértést mielőbb megszüntethessük!
Ön jogosult a www.relaxhotelheviznel.hu honlapját olvasni, arról nyomtatással, adathordozóra történő letöltéssel másolatot készíteni, de csak kizárólag személyes jellegű, magán és nem kereskedelmi célra.
Tilos a honlap bármely részének másolatát eladni anyagi haszonszerzés céljából, továbbá kizárólag a tulajdonos hozzájárulásával lehetséges a honlap bármely részének megváltoztatása vagy más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár nyomtatott formában. Az itt leírtakon kívül a Relax Hotel Hévíznél / Swim Life Kft. semmilyen más felhatalmazást, jogot nem engedélyez a honlapjával kapcsolatban.
A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot arra nézve, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, előzetes figyelmeztetés nélkül, bármilyen változtatást, javítást, módosítást végezzen honlapján.

A) A felhasználó által a regisztráció során kötelezően megadott adatok: név, e-mail cím és telefonszám B) A felhasználó döntése alapján, a regisztráció során megadható adatok: lakcím C) 16. életévét be nem töltött kiskorú személyek a honlapon nem regisztrálhatnak. D) A honlap használata során rögzítésre kerül a felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben – a felhasználó számítógépének beállításától függően – a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokat a rendszer automatikusan naplózza. A Szolgáltató a naplófájlban található adatokat nem kapcsolja össze egyéb személyes adatokkal.

 

Díjaink

Szallas.hu - Az Év Szállása 2016 - Népszerűségi díj III. helyezett


Szallas.hu - Az Év Szállása 2015 - Népszerűségi díj III. helyezett


Bónusz Brigád - Kíváló partner 2015

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON